Vennligst vent...

Fortsett å handle
Vis handlevogn
Fortsett å handle
Vis handlevogn

M3i Zero

Adapterkort til Nintendo DS, DS Lite og DSi for deg som vil spille av filmer, musikk, tekstfiler, bilder, spill, homebrew programvare osv. Dette er etterfølgeren til M3 DS Real og er enda bedre og mer avansert enn forgjengeren. M3i Zero er kompatibel med 3DS v.4.5.0 og DSi v.1.4.5.

Tilgjengelighet: På lager

kr 195,00

Detaljer

Detaljer

Adapterkort til Nintendo DS, DS Lite og DSi for deg som vil spille av filmer, musikk, tekstfiler, bilder, spill, homebrew programvare osv. Dette er etterfølgeren til M3 DS Real og er enda bedre og mer avansert enn forgjengeren. M3i Zero er kompatibel med 3DS v.4.5.0 og DSi v.1.4.5.

M3i Zero krever et microSD kort for å fungere. Hvis du ikke har et slik kort, kan du velge det i nedtrekksmenyen over (velg størrelse etter behov).

Kortet krever også at du legger inn nødvendige systemfiler for at det skal fungere. Følg enten guiden under for å gjøre dette selv eller velg Ja til installasjonsservice lenger opp (gjelder kun hvis du kjøper minnekort i tillegg).

Adapteren fungerer kun på DSi firmware versjon v.1.4.2 eller tidligere versjoner. Sjekk hvilken versjon du har før du kjøper.

Sånn kommer du i gang med m3i zero

Her laster du ned m3 sakura (operativsystem)
Her laster du ned programmeringsfil til m3 (f_core.dat) 

Hvem er m3?

M3 er veteranene i flashkortverdenen til Nintendo DS. De gjør alltid en solid jobb og slipper ikke ut nye brikker på markedet før de er skikkelig testet. Dette fører til en pålitelig hardware og en veldig bra software. M3 er også veldig flinke med å gi produktstøtte til eldre m3 kort og dette er nok en av grunnene til at m3 serien har blitt den mestselgende flashbrikken til DS i verden. Mange flashkortprodsenter var tidlig ute med en brikke til DSi, men m3 ventet til de hadde funnet en skikkelig løsning på de nye problemene de stod ovenfor. Et av problemene var at DSi var software oppgraderbar, noe m3 har løst ved å gi ut en flashbrikke som også er firmware oppgraderbar. Hvis nintendo kommer ut med en oppdatering som sperrer for bruken av m3 kortet, vil antakelig m3 derfor bare komme ut med en ny oppdatering som åpner for bruk av kortet igjen.

Her er en liste over noen adapterkort på markedet og hvilke oppgraderingsmuligheter de har:    

- DSTTi -- Ikke 100% oppgraderbar

- Itouch2 DSi-- Ikke 100% oppgraderbar 
- R4i DS -- Ikke 100% oppgraderbar
 
- Acekard 2i -- Denne kan oppdateres, men det krever en eldre ds eller dsi med en eldre firmware
   
- Supercard DSi -- Oppgraderbar, men vanskelig og tregt å bruke

- M3i Zero --> 100% oppgraderbar, enkelt å bruke

Nintendo har allerede kommet med oppdatering til DSi i 2009, v1.4. Denne blokkerte samtlige av flashkort til DS på markedet. M3 var en av de få som kom ut med en oppdatering på dette tidspunktet som tok 20 sekunder å legge inn! Andre kort som R4, er ikke oppgraderbare, de lager bare nye kort med ny kode som gjør at de fungerer igjen. Hvis Nintendo kommer ut med enda en oppdatering, må du altså kjøpe enda et kort. Hvorfor ikke bare kjøpe en M3i Zero? Den varer evig.

Hvorfor er m3 bedre enn andre kort?

M3i zero ser ut som alle andre flashkort og egenskapene er omtrent identiske med forgjengeren m3 ds real. Den spiller alt av spill, homebrew applikasjoner, laster inn juksekoder til spill og spiller av MP3 direkte fra menysystemet. M3i Zero har også RTS, Real Time Saving. Denne funksjonen gjør det mulig for deg å lagre spillet akkurat når du vil. Den største fordelen med m3i zero, er at den er både software og firmware oppgraderbar. De fleste flashbrikker på markedet er kun software oppgraderbare.

Hva er inkludert i pakken?

1. M3i Zero flashkort

2. M3i Zero firmware oppdateringskabel
3. M3i Zero USB micro sd kortleser

Micro sd kort er ikke inkludert, M3 er 100% blank uten!

Siste ord

Vi kan absolutt anbefale M3i Zero til DSi over en hvilken som helst annen løsning til DSi. M3i Zero er også bakoverkompatibel og fungerer med den originale DS og DS Lite. M3i Zero er vårt mest populære flashkort og det er ikke uten grunn. Softwaren er full av avanserte muligheter, det kan oppgraderes og det er veldig lett å bruke for folk i alle aldre.

 

 

Mer informasjon

Mer informasjon

Produsent M3

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: M3i Zero

Hvordan vurderer du dette produktet? *

 
1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Karakter